Opći uvjeti

Naručivanje paketa

Klijent može naručiti jedan od ponuđenih paketa na www.cvjecarnica-salix.hr putem e-maila na cvjecarnicasalix@gmail.com ili telefonom na broj +385 95 8324 665. Klijent može naručiti paket za članove obitelji, prijatelja itd. Prilikom naručivanja potrebno je pokušati što bolje opisati lokaciju groba bliske osobe. Ukoliko klijent nije u mogućnosti specificirati (navesti broj parcele) potrudit ćemo se lokalizirati grob pokojnika te izvršiti naručenu uslugu.

Cijena i sadržaj paketa

Objavljene cijene odnose se na cijenu paketa, a svaki paket sadrži:

– uslugu uređenja grobova (sakupljanje i uklanjanje suhog lišća, sakupljanje otpadaka oko groba, čišćenje blagim sredstvom za čišćenje te završno čišćenje čistom vodom i krpom)

– donošenje cvijeća (buket ili aranžman)*

– paljenje svijeća

-troškove prijevoza

– uslugu organizacije

*Veličina buketa ili aranžmana određena je za svaki paket posebno

Pravo na povišenje cijena

Salix obrt za usluge i trgovinu  ima pravo bez prethodne najave povisiti cijene koje stupaju na snagu na datum objave istih na www.cvjecarnica-salix.hr

Klijenti koji su naručili i platili uslugu prije ovog datuma ne plaćaju veću cijenu paketa.

Troškovi dodatnih usluga izvan paketa

Troškovi dodatnih usluga izvan paketa definiraju se ovisno o željama naručitelja.

Na zahtjev klijenta moguće je dodatno naručiti i dodatne usluge, primjerice okopavanje oko grobnog mjesta, sađenje sezonskog cvijeća, itd. U ovakvim slučajevima cijena paketa se mijenja ovisno o dodatnim uslugama te se ove usluge dogovaraju individualno između naručitelja i Salix obrta za usluge-mailom na cvjecarnicasalix@gmail.com ili telefonom na broj +385 95 8324 665

Obaveze naručitelja

Naručitelj se obvezuje dati točne osobne podatke  te što točnije podatke o grobnom mjestu s ciljem bržeg i lakšeg pronalaska istog. Da bi se naručena usluga izvršila mora prethodno biti u potpunosti uplaćena na račun koji će Salix obrt za usluge proslijediti naručitelju. Za osobu koja vrši narudžbu (naručitelj), smatra se da je zakonski nasljednik i/ili ima pravo u skladu sa zakonom o grobnim mjestima, davati informacije o istom i naručivati usluge održavanje groba.

Obaveze www.cvjecarnica-salix.hr

Salix obrt za usluge se obvezuje izvršiti naručenu uslugu od strane naručitelja u najkraćem mogućem vremenskom periodu. U slučaju objektivnih prepreka koje onemogućuju izvršavanje usluge (vremenske nepogode, nemogućnost pronalaska ili nepostojanje groba) dužna je obavijestiti naručitelja te u dogovoru s naručiteljem definirati približno vrijeme izvršavanje usluga. U slučaju nemogućnosti pronalaska groba Salix obrt za usluge se obvezuje vratiti iznos umanjen za putne troškove suradnika. Salix obrt za usluge obvezuje se odnositi se s poštovanjem prema pokojniku i njegovoj obitelji te svim nacionalnostima, vjeroispovijestima i stavovima.

Čuvanje osobnih podataka

Osobni podaci naručitelja potrebni su u procesu realizacije tražene usluge. Isti će se koristiti i za daljnju međusobnu komunikaciju.

Salix obrt za usluge se obvezuje da neće osobne podatke naručitelja iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Otkaz naručene usluge

Naručitelj potvrdom paketa prihvaća opće uvjete, a može u bilo kojem trenutku odustati od naručene usluge. Ukoliko usluga nije izvršena naručitelju se vraća puni uplaćeni iznos umanjen za bankarske troškove. Ukoliko je usluga izvršena eventualni povrat novca podliježe postupku reklamacije.

Reklamacije

Reklamaciju klijent može poslati mailom na cvjecarnicasalix@gmail.com ili javiti telefonom na broj +385 95 8324 665

Prilikom reklamacije naručitelj je dužan navesti razloge svog nezadovoljstva uslugom. Salix obrt za usluge će svaku reklamaciju razmotriti individualno te pokušati doći do rješenja s naručiteljem.

Kako bismo izbjegli reklamacije i nezadovoljstvo klijenta ljubazno molimo svakog naručitelja da svoje želje i očekivanja što određenije specificira prilikom narudžbe.

Garancija kvalitete

Salix obrt za usluge jamči garanciju kvalitete u izvršavanju usluge.